Üdvözlünk a honlapunkon!

 

Kedves Látogató!

Ez a Somogyország észak-keleti peremén elhelyezkedő falucska szép fekvésével, a Balaton part közelségével igazán vonzó település az idelátogatók, valamint az itt letelepedni vágyók számára. Ha valaki a lankás, dombos tájon sétál, ráébred Somogy szépségeire, és az is világossá válik, hogy ez a település miért volt már lakott az avar korban. Településünk legmagasabb pontja a Jaba csúcs (312m), melyről csodálatos panoráma tárul elénk a Balatonra. 

Jelenleg 140 fő lakja a települést, melynek összetétele igazán vegyes és sokszínű, hiszen a tősgyökeres lakók mellett élnek itt nemrégiben betelepült fiatalok, illetve külföldi és magyar nyaralók is tartanak fent Sérsekszőlősön házat. 

Falunkban egy civil szervezet működik a Sérsekszőlősért Egyesület, mely aktív munkájának köszönhetően egyre jobban előmozdítja az itt élők összetartozását. Programjaink, rendezvényeink családiasak és jó hangulatúak. Talán közösségünknek pont ez a bája, ez lehet vonzó a betelepülni vágyók számára is, kiket az Önkormányzat ingyenes építési telekkel támogat.

Várunk minden érdeklődőt csöpp falunkba!

 

Üdvözlettel:
Teleki Ákos 
Polgármester

 

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás